Menaxhimi i rrjeteve sociale

Menaxhimi i rrjeteve sociale

Publikuar më 22 Jul, 2021

Kohëzgjatja

60 min

Kategoria

Menaxhimi i rrjeteve sociale

4.8 (32)

Cfarë do të mesojmë

  • Kursi ka për qëllim aftësimin e të rinjëve në krijimin e përmbajtjes në rrjete sociale, rritjen e efektshmërisë së postimeve, dhe ndërtimin e një prezence dhe brendi të fortë në rrjete sociale.
  • Qendra për Studime të Avancuara FIT (Qendra FIT ) me përkrahje të Ambasadës Amerikane në Kosovë ofron këtë kurs online per menaxhimin e rrjeteve sociale. Kjo nismë është realizuar në kuadër të projektit “Aftësitë digjitale për të rinjtë kosovar”.

Feedback

Rufan Llutfiu
03-08-2021 14:04

Perfekt

Erblin arifi
03-08-2021 19:24

Perfekt

Egzona Rrustemi
04-08-2021 09:38

Shkurt, qarte, dhe mjafte efektive.

Gresa Hoxha
04-08-2021 11:45

Perfekt ???

Selvete Fejzullahu
04-08-2021 16:43

I duhur per njohuri bazike ne fushen e menaxhimit te rrjeteve sociale

Besnike Tahiri
04-08-2021 17:05

Arlinda Haxha
05-08-2021 18:51

Argjend kokollari
07-08-2021 09:38

Shkendije hasani
07-08-2021 10:02

Agnesa Kadriaj
08-08-2021 17:28

Albiona Ahmeti
09-08-2021 06:22

Arianit Isufi
09-08-2021 09:43

.

Besfort Hashani
09-08-2021 09:51

Alba Ratkoceri
10-08-2021 10:50

kastriot
11-08-2021 15:28

Arta Rashica
13-08-2021 13:40

????

Shëndrit Katana
16-08-2021 09:28

.

Jeta Kuleta
16-08-2021 12:36

Vahide Syla
18-08-2021 06:59

Blerina Shatri Heta
19-08-2021 04:34

Perfekt!

Eris Berisha
19-08-2021 13:34

Perfekt!

Nita Rexha
21-08-2021 11:47

Valmir Shala
22-08-2021 19:49

Efektiv dhe e kapshme per qdo njeri

Zamira Neziri
23-08-2021 19:04

Albulena Gjini
27-08-2021 07:12

Bleron Sogojeva
27-08-2021 20:17

Ilir Stublla
29-08-2021 17:51

Fantastike

Shukrie Elezi
29-08-2021 19:30

Advije.ramadani
30-08-2021 08:38

Rinesa Derguti
01-12-2021 15:05

Manushaqe Musliu
20-06-2022 13:37

Leonit Karaqica
30-06-2022 09:33

Vlerëso kursin