Bashkë kundër Gjuhës së Urrejtjes

Bashkë kundër Gjuhës së Urrejtjes

Publikuar më 31 Jul, 2021

Kohëzgjatja

60 min

Kategoria

Bashkë kundër Gjuhës së Urrejtjes

4.9 (19)

Duke u mbështetur në disa disiplina akademike, si: psikologjinë, antropologjinë, sociologjinë, historinë dhe shkencat arsimore dhe shëndetësore, kursi udhëhiqet nga një qasje ndërdisiplinore e cila e ndihmon studentin të pajiset me njohuri rreth çështjeve kritike në lidhje me gjuhën e urrejtjes, shkaqet, pasojat dhe mënyrave për trajtimin e saj. Pjesëmarrësit do të fitojnë njohuri në lidhje me zhv...

Feedback

Albiona Ahmeti
09-08-2021 07:34

Ariana Isufi
09-08-2021 08:37

Faleminderit Dua te ndjeke kursin

Agnesa Kadriaj
25-08-2021 09:05

kabir kopili
26-08-2021 18:59

Elvina Lekaj
02-09-2021 09:07

Agnesa shatrolli
11-10-2021 13:28

Lona Arifi
17-10-2021 17:08

Adelina Haziri
22-10-2021 09:52

Shpresoj te organizoni me shume kurse te ngjajshme

Njomza Havolli
15-11-2021 17:42

Manjola
19-11-2021 16:22

Lindita Zeka
21-11-2021 05:15

Nje kurs shume I qelluar me tem mjaft aktuale dhe e domosdoshme per tu diskutuar, kurs mjaft profitabil. Falemnderit per mundesine!!

Kreshnik Hoxha
23-12-2021 20:21

Koncepti i temave që janë shumë aktuale , shum me ka ndihmuar keto ligjerata , ju rekomandoj që të gjithve ti ndjekin keto , sepse do perfitojnë shumë .

Rinesa Zekaj
28-12-2021 17:01

Jon Bytyqi
28-12-2021 21:31

Prezantimi mungonte ekspresivitet në shumicen e prezantuesëve duke shkaktuar monotoni në disa pjes, vizualet nuk u përdoren në numër dhe cilësi të mjaftueshëme, dhe muzika në disa nga videot ishte shpërqendruese. Temat ishin shumë interesante dhe mendim nxitëse, pasi që kemi lidhje të ngusht me to në jetën e perditshme, dhe gjejn rëndësi të madhe në konstruktimin e pikëpamjeve tona sociologjike. Posaqërisht më pëlqej modula 3, për mesazhin e interaktimit me grupe të tjera shoqerore, këtë e shoh shumë të nevojshem në luftimin e normave reaksionare që kemi ne si komb, dhe si komunitet njerëzor ne përgjithësi. Mendoj që ekspozimi i sa më shumë personave ndaj këtyre koncepteve paraqet forcë pozitive per shoqërinë, prandaj rekomandoj kursin.

Elsa Vuniqi
06-01-2022 20:39

Lorik Pronaj
17-01-2022 22:28

Edonis Sahiti
04-03-2022 11:41

Manushaqe Musliu
20-06-2022 18:45

Fatlinda
20-02-2023 21:18

Vlerëso kursin